Cursussen en readings

U kunt de volgende cursussen bij ons volgen:

Alle cursussen zijn op aanvraag!


Reiki 1:
Je ontvangt de Reiki 1 inwijding en leert te werken met handoplegging, om zo de energie te laten stromen. Je kunt nu je zelf behandelen, maar ook anderen.

Reiki 2:
Je ontvangt de Reiki 2 inwijding en je leert door middel van Reikisymbolen, hoe je Reiki op afstand kunt geven. Deze symbolen geven een vergroting van de energie. Om een cursus Reiki 2 te kunnen volgen, moet je eerst een cursus Reiki 1 hebben gevolgd.

Reiki 3:
Je ontvangt de Reiki 3 inwijding en je bent nu officieƫl Reiki Master Healer.

Ouder en Kind Reiki:
Je ontvangt de Kinder Reiki inwijding en leert te werken met handoplegging, om zo de energie te laten stromen. Je kunt nu je zelf behandelen , maar ook anderen.
Tijdens de cursus mag er een ouder aanwezig zijn en meedoen met de cursus. De kinderen ontvangen de inwijding, de ouders niet.


Reading voor mensen die :
- GeĆÆnteresseerd zijn in zichzelf.
- Meer willen weten over het leven op lichamelijk, geestelijk, emotioneel
en/of spiritueel gebied.
- Inzicht willen hebben in verleden, heden en toekomst.
- Vast zitten, niet meer weten hoe verder te gaan in het leven, prive,
werk of studie.
- Willen weten wat hun onbewust bezighoudt.
- Hun eigen genezingskracht willen hervinden, zodat de gezondheid
herstelt.
- Niet meer kunnen praten.
- Vragen hebben aan overleden dierbaren.


Hervinden van je lichaam, herontdekken van de ziel. Ervaren dat lichaam en ziel een onlosmakende eenheid zijn

Chakra balancing door middel van pendelen:

Binnen het energieveld van de mens kennen we 7 hoofdchakra's. Je kunt je een chakra voorstellen als een trechtervormige draaikolk van energie. Deze chakra's kunnen geheel of gedeeltelijk dicht zitten waardoor de energie niet meer voldoende kan doorstromen. Door deze chakra's in balans te brengen, kan de energie weer goed doorstromen. Dat doe je door middel van chakra-balancing. Deze behandeling brengt je lichaam weer in evenwicht en heeft een harmoniserende en heilzame werking. De duur van de behandeling is ongeveer 30 minuten.

Workshop Oorkaarsen:

Oorkaarsen therapie is afkomstig uit Zuid Amerika (van de Hopi indianen), oorkaarsen zijn speciale holle kaarsen die in het oor worden gezet. Ze stimuleren de doorbloeding en de lymfestroom in oren, keel, neus en bijholtes. Ze geven verlichting bij klachten aan het hoofd, zoals verkoudheidsklachten, oorklachten en hoofdpijn.